Binnenwerkzaamheden

 

Timmerbedrijf en Meubelmakerij de Jong en van Beek is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van alle denkbare houten toepassingen in en rond het huis. Meubels en andere timmerwerken maken we op maat in de werkplaats of ter plaatse. Wij werken graag met massief hout, zoals kersen, iroko, teak, eiken en beuken. Vanzelfsprekend werken wij alleen met houtsoorten die FSC (Forest Stewardship Council) en PEFC (Program for Endorsement of Forest Certification) gecertificeerd zijn.
Het opnieuw weer sluitend maken van keukenkasten, ramen, deuren en kasten behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Ook voor binnendeuren kunt u bij ons terecht. Wij hebben boeken van verschillende leveranciers, Skantrae, Svedex en Weekamp. Wij kunnen alle deuren in verschillende indelingen, hoogte -en breedtematen leveren. Uiteraard met bijpassend hang- en sluitwerk, architraven en plinten. Omdat we een eigen werkplaats hebben kunnen wij ook een deur naar uw eigen ontwerp maken. Alle deuren worden vakkundig afgehangen, inclusief eventueel plaatsen van glas.

Een van de vele timmerwerken die wij uitvoeren in het huis zijn het vernieuwen van slaap- en zolderkamers. Er zijn verschillende mogelijkheden voor wand- en plafondbetimmering, de meest voorkomende bewerking is MDF of kraaldelen. Isolatie mogelijkheden worden eerst met u besproken, of u alleen isolerend en brandwerend wenst of ook geluidswerend. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Zelfs alleen het raamwerk met isolatie verzorgen, zodat de stukadoor aan de slag kan, is een van de vele mogelijkheden. Het plaatsen van een geisoleerde scheidingswand met deur en eventuele ramen is een van de vele mogelijkheden en toepasbaar in verschillende ruimtes.

Het aanbrengen van lambrisering in kamers en/of trappenhal of een radiatorombouw, zijn een van de vele projecten die volledig worden voorbereid in onze werkplaats, ieder ontwerp of idee wordt naar uw wens op maat gemaakt.

Kleinere ruimtes brengen vaak beperkingen met zich mee. Meubels van fabrikanten passen vaak net niet in de ruimte die u heeft. Dit hoeft geen probleem te zijn wanneer de meubelen worden ingemeten en op maat worden gemaakt. Indien u wenst ook meteen in de juiste kleur gespoten. Op deze manier blijft geen ruimte onbenut en heeft u nooit te maken met niet passende meubelen. Een kamer hoeft dus niet groot te zijn om er een mooie en praktische oplossing voor te realiseren.

Wij denken graag met u mee welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw wensen. Daarbij hanteren wij een praktische instelling waarbij functionaliteit en toepasbaarheid voorop staan. Hiermee weet u zeker dat u niet te veel betaalt en nog jaren plezier van uw meubel zult hebben.

Wij bieden u altijd eerst een vrijblijvende offerte aan. Gaat u akkoord, dan worden uw wensen vakkundig en binnen redelijke termijnen gerealiseerd. Wij maken gebruik van een ruime en goed uitgeruste werkplaats, voorzien van alle benodigde machinerie en gereedschappen. Hierdoor is het mogelijk om op ambachtelijke wijze hoogstaande kwaliteit te leveren. Wij monteren uw meubel ter plaatse af, waarna u uw meubel direct in gebruik kunt nemen.

Eventuele reparatie aan kleine meubels is ook een van de mogelijkheden die wij graag voor onze rekening nemen.

In onze onderstaande projecten portfolio kunt u foto-impressie krijgen van onze gerealiseerde projecten in binnenwerk.

Projecten Portfolio De Jong en Van Beek Timmerwerken