Buitenwerkzaamheden

 

Timmerbedrijf de Jong en van Beek beschikt over een timmerwerkplaats waar alle soorten en maten ramen, deuren, kozijnen en profiellatten op maat gemaakt kunnen worden. Het leveren en plaatsen van ramen, kozijnen, tuindeuren, lichtstraten, dakramen, poorten en het realiseren van dakkapellen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden, wij bieden maatwerk en een kwaliteitsproduct. Wij vervaardigen onze kozijnen, deuren en ramen van dark red meranti, lariks, bamboe of merbau. Vanzelfsprekend werken wij alleen met houtsoorten die FSC (Forest Stewardship Council) en PEFC (Program for Endorsement of Forest Certification) gecertificeerd zijn. Al onze ramen en deuren zijn voorzien van veiligheid hang- en sluitwerk en beglazing. Alles kan naar wens worden uitgevoerd.

Kozijnindeling en de kleur bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw huis. Daarin zijn er talloze mogelijkheden. U kunt kiezen voor een hardhouten deur/raamkozijn of een kunststof deur/raamkozijn.

Het hardhouten kozijn worden gespoten in blanke grondlak of kleur. Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw kozijnindeling: met een vast glas gedeelte, met naar buiten of binnendraaiende ramen, of praktische draai-kiep ramen. Wij vervaardigen ook tuindeuren, voor- en achter deuren, schuifpuien en lichtstraten. Deze zijn uiteraard voorzien van veilig hang- en sluitwerk en beglazing.

U kunt ook kiezen voor een kunststofkozijn. De kunststof kozijnen zijn of glad wit (Ral 9010) of gebroken wit (Ral 9001). U kunt daarbij kiezen uit een houtnerf structuur of een glad oppervlak. Door gebruik te maken van zeer hoogwaardige profielen is het mogelijk om verdiept liggende kozijnen te produceren. Hierbij zijn ook verschillende indelingen mogelijk: vaste ramen, draairamen, draai-kiep ramen, schuifpuien en tuindeuren. Deze zijn natuurlijk ook voorzien van veilig hang- en sluitwerk en beglazing.

Wij leveren een kwaliteitsproduct, inclusief beglazing en veilig hang- en sluitwerk. Uiteraard wordt elk werk voorgegaan door een vrijblijvende, duidelijke en scherpe offerte. U weet precies waar u aan toe bent en u krijgt uw kozijnen, ramen of deuren altijd geleverd op het moment dat u het beste uitkomt, met in achtneming van de levertijd.

Veel oudere panden vereisen speciale aandacht bij de detaillering van het kozijn, deur of raam. Hierbij wordt gekeken naar de bestaande situatie, aan de hand daarvan gaan wij de bijpassende onderdelen in onze eigen werkplaats maken.

Renoveren van een bestaande of plaatsen van een nieuwe dakkapel is een van de timmerwerkzaamheden, die wij voor u kunnen verzorgen. Iedere indeling, plaatsen van een hardhouten of een kunststofkozijn, alles is bespreekbaar. Ook voor het plaatsen van een dakraam, kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken veel met Velux dakramen. Velux heeft ook een uitgebreid pakket met opties voor zonwering e.d.

Voor een veranda of overkapping bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw wens wordt vervuld, zodat u sfeervol kunt genieten van het buitenleven.

Het vervangen van de gevelbekleding of boeiboorden van uw woning of garage is een van de vele timmerwerken die wij kunnen uitvoeren. Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden met verschillende uitstralingen. Er is veel verschil in materiaal en in kwaliteit. De keuze voor materiaal is niet zo vanzelfsprekend. U heeft waarschijnlijk wel een idee van uitstraling, kleur en structuur. De diversiteit van het aanbod maakt het soms moeilijk de juiste keuzes te maken en daarbij is Timmerbedrijf de Jong en van Beek u graag behulpzaam.

Al meer dan 60 jaar is Timmerbedrijf de Jong en van Beek de specialist op dit gebied, wij meten in, adviseren en plaatsen een raam of kozijn van goede kwaliteit hardhout. Hout is duurzaam, mits het van goede kwaliteit is en goed wordt onderhouden. Hout leeft!

In onze onderstaande projecten portfolio kunt u foto-impressie krijgen van onze gerealiseerde projecten in buitenwerk.

Projecten Portfolio De Jong en Van Beek Timmerwerken